Búcsú

2012.02.12.

Egy kutyalélek, aki talán arra volt hivatott, hogy tanuljak, tapasztaljak mellette, ma befejezte tanítását. Sokáig volt mellettem, sokat tanulhattam tőle, de nem voltam könnyű tanuló, sokat kellett küzdenie mellettem. Ő kutyaságában megmutatta, hol hibázok. Tükröm volt, én pedig belenéztem.

Egy hete erdőben túráztunk, már majdnem visszaértünk az autókhoz, amikor egy kis ideig nem figyeltem és már csak azt vettem észre, hogy nincs velünk. Sokáig keresgéltük, mire kiderült, hogy néhány kilométerrel és pár dombháttal arrébb Feri háza előtt várja, hogy menjünk érte. Igazi kutya volt, de sok idő kellett hozzá, hogy ezt meglássam benne.

Tegnap nagyot túráztunk a kutyasulis csapattal, már nem is kellett figyelni a kan kutyák miatt. Vidám volt, jól érezte magát, csak úgy, mint az elmúlt napokban. 11 éve ellenére játékos, aktív kutya volt.

Ma viszont már csak a testét találtuk az udvaron. Nem mondta, miért hagy itt minket, egyszerűen csak elment. Magányosan, méltósággal, szépen. Hiányozni fogsz!. Jack kutya, Isten veled!

Jack elment.

Vissza

Friss bejegyzések

összes cikk

 

Friss galériák

   

  Címkefelhő

   

  Linkek

   

  Legnézettebb képek

  Megtekintve: 2642

  Megtekintve: 2629

  Megtekintve: 2297

  Megtekintve: 2196

  Megtekintve: 2189

   

  Legnézettebb galériák

   

  Kontakt, info